>> Laatste nieuws
 
Iljo en Kenny winnen in Grenoble !!
 

Iljo en Kenny hebben de 4-daagse van Grenoble op hun naam geschreven. Ze klopten in de finale de fransen Kneisky en Coquard.
De locale favorieten gingen de hele avond heel hard door in alle onderdelen, waardoor ze hun puntenvoorsprong stelselmatig uitbouwden. Iljo en Kenny konden in de korte nummers onmogelijk wedijveren met deze 2 rappe mannen.
De enige kans die hun nog restte was aanvallen en nog eens aanvallen in de afsluitende ploegkoers en hopen dat de fransen een "cartouche" teveel hadden verschoten in de nevennummers, en dit zouden bekopen in de finale.
De fransen bogen verschillende keren maar braken voorlopig niet, tot diep in de finale ze plots toch even moesten passen. Iljo en Kenny namen een ronde maar de fransen volgden op een kwart ronde, maar tegen dat ze terug in het peloton kwamen waren Iljo en Kenny alweer gaan vliegen en reden ze in geen tijd terug rond !! Over en out voor de fransen, die moesten passen op een luttele 10 ronden van het einde.
Proficiat Iljo en Kenny !!!

Het is voor Iljo de 3e zege in Grenoble, daar waar hij zijn eerste winter 6-daagse won aan de zijde van Matthew Gilmore (2005), Vorig jaar won Iljo een 2e keer aan de zijde van Kneisky. Voor Kenny is het de eerste zege in Grenoble.

De eindstand :

1. Keisse/De Ketele 293p, op 1 ronde : 2. Cocquard/Kneisky 293p, op 4 ronden : 3. Masotti/Ciccone 212p 4. Hester/Hoffman 185p, op 7 ronden : 5. Boudat/Brisse 160 p, op 12 ronden : 6. Pijourlet/Fouache 79p, op 13 ronden : 7. Stahr/Edmuller 60p, op 15 ronden : 8. Lamoisson/Ivars 63p, op 16 ronden : 9. Carisey/Ruffinengo 38p, op 19 ronden : 10. Marguet/East 71p.


Iljo en Kenny in actie in Grenoble, Foto (c) VeloVeritas

Terug naar nieuwsoverzicht

 
 

 

 

 

 

 | Official website Iljo Keisse© 2011-2014 | - | Contact webmaster |