>> Laatste nieuws
 
Europees Kampioen !!
 

Iljo heeft er een perfecte week opzitten, na winst in de 6-daagse van Amsterdam slaagde hij erin om samen met Kenny De Ketele Europees kampioen ploegkoers te worden.
Na een wel héél korte nacht werden ze deze morgen schijnbaar moeiteloos 2e in hun reeks, wat het beste deed vermoeden voor deze namiddag.
In de finale startten ze sterk, maar ze kregen géén meter ruimte. Blijkbaar had Iljo een beetje teveel zijn vorm geshowd in Amsterdam :). In 3 schijven namen er maar liefst 5 ploegen een ronde en het leek erop dat ze op een 7e plaats afstevenden, net na Nederland die meer punten hadden.
Toen bijna iedereen zich bij de situatie had neergelegd trokken ze na de voorlaatste sprint nog eens goed door en de rest moest passen. Er was echter weinig tijd en in een zinderende laatste 15 ronden konden ze hun winstronde nemen. Meteen was de titel binnen !
Proficiat jongens !!

De uitslag :

1. België (Keisse/De Ketele) 19 punten , 2. Zwitserland 12 , 3. Frankrijk 11, 4. Oostenrijk 8 , 5. Tsjechië 5 , Op 1 ronde: 6. Spanje 17 punten, 7. Nederland 12 ,8. Denemarken 9

Foto Javelin


Terug naar nieuwsoverzicht

 

 












 

 

 

 

 

 



| Official website Iljo Keisse© 2011-2014 | - | Contact webmaster |