>> Archief
 
Iljo wordt stilaan zaak "Bosman" van het wielrennen
 

Alweer werd de zaak uitgesteld, deze keer tot 10 september. Door het ontbreken van 1 ontvangstbewijs, een alweer totaal belachelijke reden....
Maar intussen zit Iljo nog wel altijd met de gebakken peren. De uitspraak laat zeker nog een maand op zich wachten.
Iljo werd vrijgesproken, alle bewijzen staan zwart op wit op papier.
Niet door een verdediging zoals je dikwijls hoort die allerlei procedurefouten tracht aan te tonen hé ; maar door internationaal gerespecteerde wetenschappers ;maar toch mag hij alweer niet meer koersen omdat het Wada in beroep is gegaan zonder ook zelfs maar te weten over het wetenschappelijke onderzoek dat hem vrijpleitte .... Begrijpe wie kan !

Het Wada is er nu duidelijk niet meer gerust in en stuurde niet minder dan 6(!) advocaten naar Brussel om er alles aan te doen om Iljo te boycotten. Indien de rechter een beslissing neemt, bestaat immers de kans dat de uitspraak van het Internationaal Sporttribunaal (TAS) internationaal op de helling komt te staan en dat precedent willen de tegenpartijen natuurlijk vermijden.

Als er ooit een uitspraak komt zal er hoogswaarschijnlijk later gesproken worden over "het arrest Keisse"
Veel sporters zullen dan niet meer kunnen meemaken wat Iljo nu meemaakt, maar voor Iljo is het sowieso te laat : Hij heeft nu al 2 jaar verloren en het kunnen er bijna 3 worden ....
Je mag er niet aan denken, voor Iljo zit er niets anders op dan : Verstand op nul en vooruit kijken ....
Als je dan ziet over welke "bagatel" het gaat en je ziet collega's waarvan bewezen werd (ook zwart op wit)
dat ze zich dopeerden met Epo of Cera vrolijk terug rondfietsen na een schorsing die niet eens 2 jaar duurde, dan lijkt het mij normaal de we denken dat de huidige strafmaten eens heel grondig moeten bekeken worden ... En wat mij betreft niet alleen de strafmaten maar ook de procedures ...

Ik hoor het sommigen al zeggen : weer een die tracht vrij te komen na een positieve plas en dat ik zal de eerste zijn om toe te geven dat ik sowieso pro Iljo zal pleiten, maar geloof mij : als je weet wat er gebeurd is en verschillende onafhankelijke gerenomeerde wetenschappers bewijzen dat zwart op wit ... Dan moet je wel heel zwaar anti-Keisse zijn om dat niet te geloven !!
Intussen hebben al deze precedures al bakken geld gekost , maar zou u zich kunnen neerleggen bij een onterechte uitspraak, 100% wetende dat je onschuldig bent ?
Juist , daarom zet Iljo zijn strijd voort, hoe hard ook .. nie neute, nie pleue , zijn lijfspreuk in de koers wordt nu ook aangewend om door te gaan in deze ongelijke strijd ! Chapeau !

Terug naar nieuwsoverzicht

 












 

 

 

 

 

 



| Official website Iljo Keisse© 2011-2014 | - | Contact webmaster |